2019/11/10

Dobro došli

Smatram da je život potpuniji, ako ste ostvareni u svom poslu. ID ACCOUNTING je tu da vam pomogne da postignete uspeh i radite ono što volite - SVAKI DAN.
Ja sam Irena Bodonji i moj san je bio da otvorim svoju knjigovodstvenu agenciju. Veliki je motiv, kada znate da nekome praktično možete pomoći ili ga nadahnuti. 
Radila sam pet godina u privredi (privatnom sektoru) i za to vreme sam dobila pet sertifikata, od kojih je jedan sertifikat za Ovlašćenog računovođu.
Računovodstvo je osnova svakog biznisa. Pobrinite se da postavite svoj biznis na jakim temeljima.
Vrednosti koje sam tad stekla, sam usadila u temelje svoje agencije - organizacija vremena, konstantan rad na sebi, ažurnost, posvećenost. Ne postoje mali poslovi, sve može da preraste u nešto veliko, ako mu se posveti dovoljno pažnje. 
Zakažite besplatne konsultacije, bez obaveze. Zapratite nas na Facebook stranici, YouTube kanalu, Instagramu ili LinkedIn-u. Preporučujem vam da se priključite i našoj grupi ID NETWORK gde ćete pronaći dosta saveta u vezi poslovanja uopšte i dobićete mogućnost da se povežete sa ljudima sa sličnim ili drugačijim iskustvima.


Diplomirani ekonomista, ovlašćeni računovođa, osnivač bloga Ženske priče, zaljubljenik u jogu i savremenu psihologiju.

0 коментара:

Постави коментар

KONTAKT

POŠALJITE NAM Email

KONTAKT

POSETITE NAS

ZAKAŽITE SVOJE BESPLATNE KONSULTACIJE JOŠ DANAS!

TELEFON:

Pozovite nas na 062/813-52-08